ЗАБУДОВНИКИ У ВІННИЦІ ХОЧУТЬ КИНУТИ НА ГРОШІ УЧАСНИКІВ АТО?

У Вінниці набирає обертів скандал навколо участі одного з інвесторів у будівництві 10-го мікрорайону. За інформацією видання “Бизнес Цензор” один із забудовників намагається використати учасників АТО з Вінниці з метою збагачення.

Мова йде про те, що вінницькі військові скооперувались і викупили у 10-му мікрорайоні земельну ділянку площею 5 га. Наразі вони знайшли інвестора, який хоче звести на цій території житлові будинки. Натомість забудовник пропонує військовим придбати у помешканнях по 50 квадратних метрів на людину за пільговою ціною.

Як повідомляє “Українська правда”, внаслідок подібних маніпуляцій на Львівщині, земельні ділянки перейшли інвестору, а забудов на них не з’явилось.

Ще однією проблемою забудови є той факт, що за інформацією “ЗЗ каналу”, забудовник не планує вкладатись в інфраструктуру, розвиток якої запланований у мікрорайоні рішенням міськради.

Тож є вірогідність того, що вінницькі учасники АТО, які вклали власні гроші у цей проект, можуть бути використані у цілях аферистів. Які мають на меті не турботу про ветеранів, а власне збагачення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin