Прем’єра вистави «Коханці» 14 лютого у Вінниці здивує як чоловіків, так і жінок

У День святого Валентина вінничан чекає особливий сюрприз – відверта історія шаленої, запаморочливої любові від знаменитого Харківського театру для дорослих.

14 лютого о 19.00 у театрі імені Садовського вперше у Вінниці пройде показ легендарної вистави «Коханці», що поставлена за найвідомішим оповіданням Чехова «Дама з собачкою».

Пристрасть, безрозсудність чи кохання з першого погляду, з першого слова? Ризикнути усім заради справжнього, найзаповітнішого… Усупереч усім правилам і сенсам…

На сцені будуть двоє. Він одружений. Вона заміжня. Ніхто не звав справжню любов, але вона прийшла, не запитуючи дозволу… І зруйнувала все. І народила те, про що не можна говорити, не можна показати. З чим і без чого неможливо жити.

На сцені: старий морський дерев’яний причал і пісок… У них все життя. Все щастя. Весь сенс…

– Ця чуттєва і невимовно гарна постановка вразить кожного, хто коли-небудь кохав! Буде пристрасно, життєво, сильно і глибоко — аж до мурашок! І головне — однаково сподобається як жінкам, так і чоловікам, – гарантують організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Вистава «Коханці» по-справжньому чіпляє за живе, а на додачу – дивує прекрасною грою світла і тіней, чарівним поєднанням пластики і музики та креативними сучасними підходами.

У головних ролях вистави вінничани побачать одних із найкращих акторів Харківського театру для дорослих: лауреатку міжнародних театральних фестивалів «Appolo» (Румунія), «Teatrage am See» (Німеччина) та «Схід-Захід» (Польща) Анну Андрющенко і Олексія Сьомака, якого багато телеглядачів добре знають за програмою «Речдок» телеканалу «Інтер».

Режисер-постановник вистави – відомий театральний режисер та художній керівник Харківського театру для дорослих Кирило Душин.

Його театр вважається одним із найцікавіших незалежних театрів України. За 8 років Харківський театр для дорослих гучно заявив про себе низкою неординарних постановок та участю у багатьох українських та міжнародних театральних фестивалях. Зокрема, у 2018 році трупа привезла перемогу з німецького фестивалю «Theatrtage am See», що проходив у Фрідріхсгафені, а у 2019 році скорила серця глядачів казахського фестивалю «TeART-кокша» у місті Кокшетау.

Приходьте з коханими і друзями на єдиний показ вистави «Коханці» 14 лютого о 19.00 у театр імені Садовського. Вас чекає море найсильніших емоцій і незабутній вечір у свято усіх закоханих – День святого Валентина!

Квитки на виставу коштують від 150 до 400 гривень.

Купуйте квитки у один клік на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді» (2й поверх), Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), центрі розвитку «Origami» (Константиновича, 35), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin