З помешкання потерпілої зловмисники викрали золоті прикраси та майже 150 тисяч гривень.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Романа Андрущака, затримані оперативниками чоловік та жінка обікрали квартиру по вулиці Волошковій.

– Коли потерпіла прийшла додому, то виявила зламаний замок вхідних дверей і відсутність особистих речей. Працівникам поліції, які проводили першочергові розшукові та слідчі дії, мешканці будинку описали чоловіка і жінку, яких раніше біля під’їзду вони не бачили. Описаного чоловіка працівники поліції впізнали – він раніше притягувався до відповідальності за аналогічний злочин. Під час проведення слідчих дій в квартирі 30-річних підозрюваних слідчий виявив частину викрадених у жінки прикрас, – каже Роман Андрущак.

Співмешканців затримано в процесуальному порядку — за підозрою у вчиненні крадіжки з проникненням в житло відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання – до шести років ув’язнення.

Наразі чоловік з жінкою перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Готуються матеріали для оголошення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Валентина Лісова