У закладах культури територіальної громади Вінниці відбудуться заходи до Дня Конституції України ВМР

Щороку 28 червня в Україні відзначають державне свято – День Конституції. Заходи, приурочені цьому дню, покликані збагатити знання про значення Основного Закону, тож організатори заходів запрошують малих та дорослих долучитися до культурних подій громади.

28 червня о 12:00 до Дня Конституції України відбудеться конкурс малюнків під назвою «Живи та міцній наша юна Державо» (Заклад культури «Вінницька централізована клубна система», с. Щітки). Цього ж дня о 13:00 пройде правова вікторина «Закон і ми» (Бібліотека-філія №2). А о 15:00 відбудеться правова гра «День Конституції дітям» України (Заклад культури «Вінницька централізована бібліотечна система», мкрн. Сабарів). О 19:00 пройде тематичний вечір «Слава і воля України» (Заклад культури «Вінницька централізована клубна система, с. Стадниця).

«Ми приводимо такі заходи для того, щоб діти знали й розуміли, що у нас є права, викладені в Конституції; що ми – демократична країна, розуміли, за які цінності ми боремось і за що наші захисники віддають життя. Водночас такі заходи – це дозвілля для діток, знову-таки з освітньою функцією», – поділилася виконуюча обов’язків директора ЗК «Вінницька централізована клубна система» Тетяна Казанська-Гавриш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin