У Вінниці планується модернізація вуличного освітлення на магістралях

На магістральних вулицях міста Вінниці відбудеться модернізація вуличного освітлення. Зокрема, такі роботи заплановані на вулицях Соборній, Пирогова та Келецькій. Кошти на проведення оновлення будуть брати у Північної екологічної фінансової корпорації у кредит.

Під час сесії Вінницької міської ради, 1 листопада, було прийнято рішення про запозиченя коштів на суму 14 млн 880 тисяч у Північої екологічної фінансової корпорації. Кредит видаватиметься міській ОТГ під 3% річних протягом двох років.

Натрієві лампи, які використовуються у мережі зовнішнього освітлення по вулицях Соборна, Пирогова та Келецька, планується замінити на LED-світильники. Як повідомляє Вінницька міська рада, термін експлуатації такого освітлення вп’ятеро більший. Також комунальники прокладуть по цих вулицях підземні кабелі.

“Плануємо модернізувати вуличне освітлення на магістральних вулицях – розпочнемо з Соборної, Пирогова та Келецької. Сучасні діодні світильники забезпечать якісне світло та економію електроенергії. Покращення комфорту і безпеки на вулицях важливе, як і продовження наших кроків по енергоефективності.” – йдеться у дописі міського голови.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin