Вінницька громада проводжає на вічний спочинок полеглих Героїв – Вадима Ілика та Романа Бевза

Невимовний біль та сум… Сьогодні, 6 вересня, Вінницька громада проводжає на вічний спочинок полеглих Героїв – Вадима Ілика та Романа Бевза. Обоє воїнів боронили Батьківщину у складі військової частини 3028 Національної Гвардії України. Обоє загинули під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку 29 серпня.

Він завжди був готовий до бою

Вадим Ілик народився 24 грудня 1983 року у с. Вінницькі Хутори. Тут же зростав та проживав. По завершенні школи, здобув освіту у технічному фаховому коледжі. Працював на підприємстві «Барлінек». Та його головним покликанням було захищати Батьківщину. Вадим взяв до рук зброю від початку АТО у 2014-му, за рік пройшов кілька бойових ротацій. Тому, коли рашисти наважилися на повномасштабне вторгнення, точно знав, що робитиме.

«Вадим відразу зв’язався зі своїми побратимами і рушив на війну. Він служив у бригаді оперативного призначення, тобто був серед тих, хто йшли попереду, – каже брат полеглого воїна В’ячеслав. – Він був по-хорошому впертим, справжнім патріотом, який завжди готовий до бою. Таким його загартувало життя, яке було не мед… Дуже рано ми втратили маму, тож всього доводилось досягати самотужки».

Життя воїна обірвалося у 39 років у бою біля с. Роботине Запорізької області. Без батька залишився 5-літній син.

Церемонія прощання із Вадимом Іликом відбудеться у с. Вінницькі Хутори за адресою: 3-й пров. Сагайдачного, 2. Початок об 11:00 год.

Поховають Героя о 13:00 на місцевому кладовищі (вул. Генерала Шаповала).

Ввічлива, чуйна та добра людина

Роман Бевза народився 23 грудня 1983 року. Навчався у 8-й загальноосвітній школі, а потім вступив до Вінницького технічного фахового коледжу. Після здобуття освіти відслужив строкову військову службу та розпочав свій трудовий шлях. За сумлінність та відданість справі його неодноразово нагороджували грамотами та цінними подарунками.

Коли ж покликала Батьківщина, Роман Бевза відразу став до лав її оборонців. З честю виконував священний обов’язок. За мир в Україні заплатив найцінніше – власне життя. Серце воїна припинило битися у 33 роки.

Ввічлива, чуйна та добра людина – такий спомин про Романа Бевзу назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто його знали, любили та поважали.

Церемонія прощання із Захисником розпочнеться о 10:00 год. за адресою: вул. Батозька, 12 (Центр Реквієм).

Поховають Героя об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Героям!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin