Понад 90 учасників, а саме студентів університетів, коледжів та учнів профтехучилищ взяли участь у пригодницькому квесті

Понад 90 учасників, а саме студентів університетів, коледжів та учнів профтехучилищ взяли участь у пригодницькому квесті, який символічно в День Андрія організували відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада.

Учасники заходу знаходили жінку в червоному, вусатого парубка, дізнавались стародавні рецепти калити, розшифровували загадки та відгадували народні пісні.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, то цьогоріч був дещо змінений формат квесту, адже як виявилось, дуже багато учасників виявили бажання взяти участь. «Ми вирішили зробили так, щоб всі завдання молодь отримувала через QR код, який вони знаходили на різних локаціях. Це дозволило залучити якомога більше учасників та зекономити час в проходженні завдань. На мою думку, найважливіше в нашому квесті «Андріївські вечорниці» стало формування культурної ідентичності підростаючого покоління, оскільки сьогодні це дуже важливо», – каже вона.

Також голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська додала, що квест такого формату – це чудова нагода нагадати молоді традиції святкування Дня Андрія. «По завершенню заходу учасників чекала святкова лотерея з передбаченнями та приємні подарунки», – каже Таїсія.

Серед 22 команд 1 місце здобули студенти Вінницького технічного фахового коледжу, які виявились найкмітливішими.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin