У Вінниці привітали родини, у яких народились діти на новорічно-різдвяні свята

«Ми вже давно започаткували традицію вітати родини, в яких з’явилися дітки на Різдво і на Новий рік. Цього року ми вирішили, що будемо також брати до уваги Різдво і за юліанським, і за григоріанським календарем, – зазначив Сергій Моргунов. – Я переконаний в тому, що щастя для кожної родини – це народження дитини. І що ми, батьки, хочемо для своїх дітей? Щоб вони жили в мирному, спокійному, щасливому житті. Тому, шановні батьки, я хочу побажати вам в першу чергу здоров’я, мужності, оптимізму, позитиву, всіх можливостей для виховання ваших дітей, щоб вони росли й виховувались справжніми патріотами своєї держави, нашої територіальної громади, щоб вони знайшли себе в щасливому, доброму і мирному житті».

У Вінницькій громаді ця традиція існує уже не перший рік. Проте, саме цього разу додатково привітали сім’ї, у яких малюки народились 25 грудня. А також – родини внутрішньо переміщених осіб, сім’ї яких поповнились на Новий рік та Різдво (якщо ці люди перебувають на обліку у департаменті соціальної політики).

Батькам новонароджених презентували грошову премію, яку вони можуть використати на потреби дитини. Зазначимо, раніше родинам дарували дитячі візочки та іграшку.

Серед тих, кого сьогодні привітали, й родина Комахів, у яких народився хлопчик. «Це перша та довгоочікувана дитина в сім’ї. Приємно, що нас також привітали від міста», – каже тато новонародженого Сергій Комаха.

Загалом у ці дні народилось чотирнадцять маленьких вінничан: сім хлопчиків та сім дівчаток. На Різдво 25 грудня на світ з’явилось п’ятеро діток, а 7 січня – шестеро. На Новий рік у комунальних закладах охорони здоров’я народилось троє малюків. Першою уже у 2023 році з’явилась дівчинка вагою 3 кілограми 400 грамів та зростом 54 сантиметри.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin