У Вінниці департамент соцполітики організував видачу борошна та цукру багатодітним родинам: скільки передали

Сьогодні, 20 лютого, у рамках ініціативи «Вінничани важливі», працівники департаменту соціальної політики розпочали видачу борошна багатодітним родинам, які мають п’ятеро і більше дітей, а також перебувають на обліку в департаменті соціальної політики. Окрім того, для багатодітних родин з низьким рівнем доходів, які мають трьох і більше дітей, організували видачу 50 кілограмів цукру.

Всього таку допомогу отримає тисяча багатодітних родин, де є троє чи більше дітей, що перебувають на обліку в департаменті соціальної політики Вінницької міської ради як отримувачі пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги та мають низький рівень доходів. На сьогодні було запрошено понад 100 таких осіб.

Видача допомоги відбувається за заздалегідь сформованими списками. Тим, хто може отримати таку допомогу – телефонують фахівці департаменту соціальної політики міської ради й запрошують за адресою: вул. Соборна, 68 (колишній кінотеатр імені М. Коцюбинського) з 10 до 16 години.

«Ми продовжуємо й надалі підтримувати як внутрішньо переміщених осіб, так і вінничан, зараз мова йде про те, що ми продовжуємо видавати борошно для категорії багатодітних сімей, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики, – зазначає директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова. – Але разом із тим розпочалася підтримка багатодітних сімей, які мають трьох і більше дітей, що перебувають на обліку в департаменті соціальної політики Вінницької міської ради як отримувачі пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги та мають низький рівень доходів. Такі сім’ї, відсьогодні, при підтримці Швейцарської гуманітарної місії, та Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу почали отримувати по 50 кілограмів цукру на кожну сім’ю».

Варто зазначити, що в рамках ініціативи «Вінничани важливі», започаткованої міським головою Сергієм Моргуновим, представники департаменту соціальної політики вже видали 36 тисяч продуктових наборів вінничанам, які відносяться до соціально вразливої категорії населення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin