“Вінницькі вовки” стали рекордсменами за кількістю нагород

Команда з флаг-футболу “Вінницькі вовки” привезли із зимового чемпіонату “Сильна Молодь 2019” – 3 кубки з 4-ох. Це найкращий результат серед усіх дитячо-юнацьких команд.

Про це повідомляє “Вежа” з посиланням на новину із сайту “Вінницьких вовків”

Протягом 21го та 22 грудня у Києві провели зимовий чемпіонат з флаг-футболу «Сильна Молодь 2019». Організатори зазначають, що така велика к-сть дитячо-юнацьких команд з турніру флаг-футболу – перша в Україні

У змаганнях брали участь практично всі команди з американського футболу в Україні, серед них: «Орли» (м. Здолбунів), «Азовські Дельфіни» (м. Маріуполь), «Яструби» (м. Біла Церква) «Молотобійці» (м. Київ) та «Вовки» (м. Вінниця).

50 вихованців “Вінницьких вовків” боролися за перемогу у різних вікових категоріях: U11, U13, U15 та U17. У результаті – 3 золотих кубки з 4-х можливих, а також срібло та бронза. Як повідомляють, що це найкращий результат серед усіх юнацьких команд.

Флаг-футбол — різновид американського футболу, а точніше — його безконтактна версія. Мета гри така ж як і в американському футболі — занести м’яч у залікову зону суперника. Основна відмінність – заборонені жорсткі контакти, спортсмени грають без захисної екіпіровки. Замість шоломів та каркасів на поясі гравця прикріплені два прапорці. І якщо в американському футболі для того, щоб зупинити гравця з м’ячем використовується захват (жорсткий контакт), то у флаг-футболі достатньо зірвати з нього прапорець. У флаг–футбол грають, як діти, так і дорослі.

.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin