Як проходитиме міжнародний день планетаріїв у Вінниці?

19 березня у вінницький планетарії відбудеться дві програми. Перша – для дітей – сферичне шоу «Небесні механіки» о 12:00. Друга – прем”єра сферичної програми «Відкриття невидимого Всесвіту» о 15:00 та о 17:00.

У вінницькому Планетарії регулярно проводяться сеанси для людей різного віку – дошкільнят, школярів, студентів і дорослих. Це науково-популярні лекції, літературно-мистецькі, казково-пізнавальні, інтерактивно-ігрові програми з астрономії, космонавтики, природознавства, фізики, астрофізики, географії, біології та історії.

Зоряна зала Планетарію може використовуватися не тільки для проведення “зоряних спектаклів”. Світлове устаткування, мультимедійні проєктор і комп”ютер дають можливість проводити наукові семінари, презентації, концерти, творчі зустрічі, тренінги і майстер-класи.

«В день професійного свята Вінницький планетарій запрошує маленьких дослідників космосу на сферичне шоу «Небесні механіки» о 12:00. А на дорослих чекає прем”єра сферичної програми «Відкриття невидимого Всесвіту» о 15:00 та о 17:00. Також на усіх охочих чекає неймовірний бестселер «Жива мелодія саксофона під зоряним небом», – каже провідний лектор планетарію Ганна Таранушко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin