Сергій Моргунов відзначив найкращих офіцерів-випускників Національної академії Нацгвардії України

Вінницький міський голова Сергій Моргунов нагородив подяками шістьох випускників Національної академії Національної гвардії України. Випускники отримали офіцерське звання – лейтенант.

“Сьогодні ваша професія як ніколи актуальна. Національна гвардія відстоювала і буде відстоювати національні інтереси України. Важливо, щоб ваш заклад відновив свою роботу в рідному місті. Хочу побажати вам ніколи не забувати свою альма-матер, багато знань вам дала академія і важливо, щоб ви на професійному рівні використовували навички у своїй роботі. Це важко, але воно того вартує”, – сказав Сергій Моргунов.

Випускники Академії, Варвара та Сергій, розповіли, що готові відвойовувати території України.

“Мій друг постійно розповідав про Нацгвардію і я сам нею дуже зацікавився, читав інформацію і вирішив туди піти служити. Коли по розподілу потрапив в Академію, був дуже задоволений. Розумію відповідальність перед країною і те, що буду захищати Україну від ворога. Куди потраплю після випуску, сказати не можу. Ми будемо відвоювати власні території”, – сказав Сергій.

Його колега, офіцерка Варвара, здобула фах військового психолога та вже готова до розподілу у військову частину. Офіцерка згадує перші роки навчання:

“Найскладнішим був перший рік навчання, коли тільки завершила школу і не знала, що на мене чекає. Я з родини військових, тому вирішила не переривати цю династію. Після оголошення повномасштабного вторгнення за себе не переживала взагалі, більше турбувалася за рідних та за маленьку племінницю. Ми щиро вдячні Вінниці за надані необхідні умови для служби та навчання, за можливість успішно закінчити Академію та отримати лейтенантське звання”, – додала вона.

Офіцери-випускники Академії залучені до вивчення міжнародного досвіду, діяльності правоохоронних органів, а також переймають досвід Збройних сил Канади та Нацгвардії Сполучених Штатів Америки. Багато офіцерів випускників Академії зараз перебувають на передових позиціях фронту у російсько-українській війні.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin