У Вінниці вперше провели акцію «Один день у VinSmart»

Вчора, 23 березня, у VinSmart Центрі (вул. Стельмаха, 25) відбулась акція «Один день у VinSmart». Одночасно в одному приміщенні закладу відбувались різнопланові заходи для малечі міста і внутрішньо переміщених осіб.

Як розповів директор VinSmart Центру Дмитро Мира, захід було організовано так, щоб в одному місці можна було побачити якомога більше занять, якими можна займатись у Центрі: «Одні дітки вивчали англійську мову, другі готувались до школи, а треті самостійно ліпили вареники. Таким чином, ми хочемо показати роботу одного центру, чим він живе, і що тут вивчають наші відвідувачі», – додав він.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зазначила: «Ми з колективом постійно працюємо та вдосконалюємо наші заходи, аби діти ВМТГ були не тільки талановитими, а ще й вміли допомагати матусям на кухні. На базі цього Центру є кухня, отож педагоги вже готували з дітлахами борщ, смажили деруни та пекли шарлотку. Звісно, потрібно відвідувати й розвиваючі заняття, але стараємось урізноманітнювати заходи, адже малечі цікаво гуртом пізнавати щось нове і вчитись готувати», – сказала вона.

Десятирічна Варвара також поділилась враженнями від процесу: «На мою думку, така ініціатива дуже корисна, адже ми в колі друзів сьогодні ліпили варенички та спілкувались між собою. Я тепер допомагатиму їх робити мамі, і як тільки Україна переможе, а я повернусь у рідний Бахмут, то розкажу друзям, що навчилась робити за цей час у Вінниці», – сказала маленька переселенка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin