Вінничанин виборов “бронзу” Чемпіонату Європи з дзюдо

Нещодавно у столиці Болгарії Софія відбувся Чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху. У складі Української команди виступав і вінничанин, призер дефлімпійських ігор Антон Слушний. У підсумку змагань спортсмен поповнив медальну скарбничку бронзовою нагородою.

Наш дзюдоїст боровся у ваговій категорії понад 100 кілограмів, у якій було також чимало титулованих суперників. Провів 4 сутички та отримав 3 перемоги. Що дало йому можливість піднятися на третю сходинку п’єдесталу.

Антон Слушний – вихованець регіонального центру «Інваспорт», займається дзюдо вже 13 років. Наразі він є Майстром спорту Міжнародного класу. Тренує спортсмена Заслужений тренер України Микола Костенко.

«Антон, важко перехворів на коронавірус (70% ураження легень), але незважаючи на недугу відновив форму та продовжує тренуватися і підіймати прапор України на міжнародних змаганнях», – каже Микола Костенко.

Для довідки:

У Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху брали участь 12 країн. За два змагальні дні Українська команда завоювала 20 нагород: 18 в особистій першості та 2 в командній.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin