«Усією громадою на тепловізор для односельчанина»: У Вінницько-Хутірському окрузі провели дві акції на підтримку ЗСУ

Збирали кошти на тепловізор військовому односельчанину та на потреби Національної гвардії України. Днями навчальні заклади Вінницько-Хутірського округу провели два ярмарки на підтримку Збройних сил України.

Завдяки згуртованості громади загалом вдалось зібрати майже вісімдесят тисяч гривень.

Як повідомляє староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, ярмарок був організований минулого тижня спільними зусиллями Писарівського ліцею та місцевого клубу та пройшов під гаслом «Усією громадою на тепловізор для односельчанина».

«Ліцеїсти, педагогічний та батьківський колективи, команда дитячого садочку «Лісова Казка» — усі разом, створили справжній благодійний гастрономічний ринок солодощів та витворів мистецтва, а творчі колективи місцевого клубу додали події справжній український шарм», – розповідає очільник округу.

В результаті в Писарівці вдалось зібрати 22 тисячі гривень на тепловізор для односельця, який боронить нас на східному напрямку.

Ще 55 тисяч гривень було зібрано за результатами акції, яку провели ліцеїсти Вінницько-Хутірського ліцею. Ці кошти уже передані на потреби Національної гвардії України.

«Ліцеїсти здивували неперевершеними смаколиками, виробами з текстилю та бісеру, оберегами та символами, винахідливістю та сучасним підходом до організації власних локацій, – зазначає Владислав Кривешко. – Переконаний, що подібні акції будуть відбуватися і надалі».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin