Поліція Вінниці упіймала двох злочинців, які нападали на перехожих та грабували їх

10 серпня  слідчі оголосили про підозру зловмисникам за вчинення двох нападів на вінничан . В одного із потерпілих нападники відібрали на вулиці телефон, в іншого – сумку з особистими речами та грошима. Правопорушники перевіряються на причетність до аналогічних злочинів.

За словами начальника Вишенського відділу поліції Сергія Лунги, в липні до поліції звернулись двоє вінничан, на яких напали на вулиці невідомі та заволоділи  особистими речами.  У 30-річного вінничанина нападники силою відібрали сумку, в якій було понад 2 тисячі гривень, документи та ключі від автомобіля. Іншого, 19-річного  потерпілого, зловмисники побили та відібрали мобільний телефон.


Оперативники ідентифікували нападників за допомогою відео з камер нагляду, розташованих поруч з місцем вчинення злочинів. Крім того, поліцейські  вилучили  телефон одного з потерпілих, який зловмисники встигли продати.
В результаті під слідством опинилися  двоє жителів м. Вінниці, віком 18 та 19 років.


Наразі їм  оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За такі злочини їм може загрожувати до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу на період досудового розслідування. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin