Завадили дві капітальні стіни, які в результаті удару змістилися, порушивши загальну конструкцію будівлі, але не дали автомобілю наробили набагато більше лиха. Тож бухгалтер, яка працювала біля вікна, відходить від шоку та дякує Богу за Ангела-охоронця. Як і журналіст із сусіднього кабінету. Не отримали травм і водій та пасажир автомобіля.

– Летіла в стіну машина бампером, а потім від ударної хвилі її розвернуло на 180 градусів, але не перекинуло. Хлопці хіба що добряче перелякалися як від самого процесу аварії, так і збитків, які нею нанесені редакції, – розповіли наші колеги із «Вісника Козятинщини». – Серйозні тріщини в фасадній капітальній стіні, зсунуте частково вікно, вивалений кусок стіни та пошкоджена система опалення й водопостачання. Більше години довелося стримувати воду, перш ніж змогли її перекрити.

Допомагали й самі винуватці ДТП, і навіть мер міста Олександр Пузир, який одразу приїхав на місце пригоди та оперативно підключив комунальників, аби перекрили воду на редакцію та відновили подачу води до приватних житлових будинків.Натомість колишній колега побачив у цій події лише сенсанцію. Пофотографувавши у деталях наслідки пригоди, поспішив першим “поїнформувати” громадськість. Натомість навіть не відгукнувся на наше прохання допомогти підручними засобами, хоча живе по сусідству.

Віталіна Трудько