У Вінниці відбувся заключний відкритий турнір із волейболу

Вони знову зустрілися аби відчути шалені емоції та поборотися за першість. Учора, 15 липня, відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада організували на пляжу «Хімік» відкритий пляжний турнір для молоді та гостей міста.

Участь у змаганнях взяли хлопці та дівчата віком від 15 до 25 років, серед яких студенти та школярі громади. Загалом до турніру доєднались понад 50 охочих.

За словами начальниці відділу молодіжної політики Юлії Мончак, спортивний захід організували за ініціативою молоді, які перед навчанням хочуть з користю провести час в колі однолітків.

«Сьогодні тут вісім команд, це і студенти, і школярі, і активна молодь. Приємно вражені, що такі заходи користуються неабиякою популярністю та об’єднують молодь задля спільної мети – перемоги. Надалі плануємо організовувати подібні заходи, але на інших локаціях, де через погодні умови можна буде продовжити турнір», – розповіла вона.

Отож, за підсумками турніру призові місця вибороли:

1 місце – команда «ДонНу»;

2 місце – команда «Коали»;

3 місце – команда «Авангард».

На завершення заходу всі учасники отримали грамоти та символічні подарунки – брендовану продукцію відділу молодіжної політики, солодощі, сертифікати на боулінг у «Люди Fusion Place» та квиточки до кінотеатру «Sinema Siti». Як додали організатори, за ініціативи молоді подібні спортивні заходи проводитимуть й у майбутньому.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin