У Вінниці оголосили три аукціони з приватизації майна

Департамент комунального майна Вінницької міської ради виставляє на продаж три об’єкти – це нежитлові приміщення, котрі перебувають у різному технічному стані та однаково оснащені усіма необхідними внутрішніми та зовнішніми комунікаціями. Вони підійдуть як для малого, так і середнього бізнесу. Аукціони відбудуться 18 вересня.

Мова йде про будівлі за адресами:

Стартова ціна варіюється від близько мільйона до понад двох із половиною мільйонів грн. Все залежить від площі, зручності розташування (інфраструктури) та первісного стану приміщень, розповів директор департаменту комунального майна ВМР Андрій Петров. За його словами, виставлені на аукціон лоти можуть використовуватись переважно в якості об’єктів виробничо-складського призначення.

«Запрошуємо підприємців взяти участь в аукціонах. Це дієвий інструмент для розвитку вашого бізнесу, а також відновлення роботи того, що релокувався до Вінниці з території активних воєнних дій. Разом наповнюватимемо бюджет, створюватимемо робочі місця і працюватимемо на відновлення економіки України!» – зазначив Андрій Петров.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin