Студенти ВДПУ познайомились з роботою міської ради: побували у «Цілодобовій варті» та «Ситуаційному центрі»

Вчора, 13 вересня, Вінницька міська рада зустрічала у своїх стінах талановитих студентів ВДПУ ім. Михайла Коцюбинського. Молодь отримала незабутню можливість побачити із середини як працюють ті люди, які щохвилини відслідковують ситуацію на дорогах та вулицях міста – Ситуаційний центр Муніципальної варти, також дізнатися більше про роботу Цілодобової варти.

Екскурсія мерією тривала більше двох годин. А розпочалась вона із її серця – головної зали засідань. Саме тут збирається муніципалітет міста для ухвалення важливих для життя громади рішень. Студенти змогли на деякий час уявити себе на їхньому місці та вповні відчути відповідальність моменту.

Велике захоплення викликало у молоді й відвідини Ситуаційного центру, де їм розповіли про новітні практики моніторингу ситуації у місті, та оперативного реагування на виявленні факти порушень. А у «Цілодобовій варті» студенти дізналась скільки зусиль докладає міська рада для забезпечення дієвої комунікації між вінничанами та надавачами комунальних послуг. Все – заради миттєвого інформування та застосування невідкладних заходів у разі пошкодження на мережах.

Крім того, учасники екскурсії мали можливість дізнатися про структурні підрозділи міської ради та завдання, які вони виконують. Серед таких, зокрема, були й безпосередні організатори цього заходу – відділ молодіжної політики ВМР.

«Ми завжди раді ділитися своїми напрацюваннями, а також переймати кращі ідеї та пропозиції від молодіжного осередку. Отож, щиро вдячні всім, хто виявив інтерес і приємним спілкуванням зустріли студентів», — сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin