До Дня працівників освіти у Вінниці влаштують благодійну інтелектуальну гру БатлУМ для педагогів

27 вересня у Вінниці з нагоди Дня працівників освіти відбудеться особлива подія – благодійна інтелектуальна гра «БатлУМ» для команд педагогічних працівників. Організовують захід заклад культури «Міський Палац мистецтв», департамент культури та департамент освіти Вінницької міської ради. Під час гри всі охочі зможуть задонатити на придбання необхідної техніки для наших воїнів.

«Інтелектуальна гра БатлУМ до Дня працівників освіти – це можливість для команд закладів у цікавий спосіб відзначити професійне свято, підвищити рівень власної ерудиції, обмінятися в змагальній формі досвідом із колегами, відпочити та провести своє дозвілля з користю», – зазначають організатори.

На переможців чекають цінні подарунки та ексклюзивні нагороди від міського голови.

У кожній команді має бути від 4 до 8 осіб (оптимально 6).

За додатковою інформацією та для попередньої реєстрації команд, яка триватиме до 25 вересня включно, звертайтесь: тел: (098) 4797252, (063) 6686768 (viber, telegram) – Сергій Штельмах (завідувач відділу культурно-освітньої роботи ЗК «Міський Палац мистецтв»).

Електронна пошта: [email protected] та сторінка ЗК «Міський Палац мистецтв» або за телефонами: (0432) 65-56-12, 65-56-13.

Гра відбудеться 27 вересня в ресторані «Тифліс» (вул. Театральна, 20), початок об 19:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin