Вінничани схилили голови, проводжаючи у вічність Захисника України Максима Кузьмінського

Світла пам’ять не згасне ніколи: сьогодні, 23 вересня, вінничани віддають останні почесті полеглому Захиснику України Максиму Кузьмінському. Чоловік пішов боронити Україну добровільно, бо вважав це свої обов’язком. Був штурмовиком 118-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. Загинув 13 вересня у бою поблизу села Роботине Запорізької області. Воїну навічно залишилось 32 роки…

Війна принесла пекучий біль та незагойну рану у родину Кузьмінських, в якій на нього чекали два синочка, дружина, батько та брат. Леся, дружина Героя каже, що він став до війська за власним покликом, «щоб його дітям, які підростають, не довелось брати до рук зброю».

Максим Кузьмінський народився 4 квітня 1991 року у Вінниці. Свого часу навчався у 27-й міській школі, а потім у Лука-Барській. По її закінченню здобув фах слюсаря з ремонту автомобілів у Вінницькому професійно-технічному училищі №11.

«Щоб сім’я жила в достатку, Максим брався за будь-яку роботу. Був відповідальним та наполегливим. Його цінували колеги і любили друзі. Знаєте, про таких як мій чоловік кажуть: «Суворий ззовні, але м’який всередині». Тільки поклич, завжди усім приходив на допомогу. Не шкодував ані сил, ані часу», – розповідає дружина полеглого воїна.

Церемонія прощання із Максимом Кузьмінським відбудеться за адресою: вул. Генерала Григоренка, 67, початок об 11:30.

Поховають воїна о 12:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin