У Вінницькій Центральній бібліотеці ім. Івана Бевза діє клуб книголюбів «Імпульс»

Цікаве та корисне дозвілля, розкриття творчих здібностей, спілкування та зустрічі. Все це пропонують своїм відвідувачам у Вінницькому клубі книголюбів «Імпульс», який діє у Центральній міській бібліотеці ім. Івана Бевза по Хмельницькому шосе, 4. Учасниками клубу за вісімдесят, за сімдесят, за шістдесят…, але душею вони всі молоді, адже займаються улюбленою справою, не зупиняються в розвитку та пошуку цікавинок у житті, а також із користю проводять вільний час. Це не просто місце зустрічей для старших вінничан, а осередок, де вони відкривають для себе не лише нові обличчя світу літератури та мистецтва, а й власні творчі здібності.

Все почалось із літературного гуртка при обласній лікарні ім. Пирогова, який у 1980 році перетворився на клуб любителів розумних книг «Імпульс». З 2015-го засідання клубу проходять в стінах Центральної міської бібліотеки ім. І.Бевза. Незмінним керівником гуртка довгий час була Ната Соколова, а наразі її справу продовжує Тамара Школьна.

«На сьогодні клуб відвідують близько 30 активних вінничан. Тут панує неймовірна атмосфера творчості. Відвідувачів клубу цікавлять і мистецтво, і музика, поезія і проза, все розмаїття оточуючого життя», – говорить директорка ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Олена Заквацька.

Також вона додала, що працівники книгозбірні згідно з темами зустрічей оформлюють книжково-ілюстративні виставки, презентують нові надходження бібліотеки.

Так, на одному з останніх засідань відвідувачі шукали на сторінках книжок поради із правильного харчування, яке є основою доброго самопочуття, міцної нервової системи, ідеальної ваги, гарного настрою та бадьорості. Присутні обмінювались досвідом та зачитували цікаві рецепти.

«Відчуйте неповторний дух культурної спільноти, де кожен зустрічається не лише з книгами, а й зі справжніми пригодами. Приєднуйтесь до клубу «Імпульс» і дайте своїй душі можливість зацвітати на повну!» – зазначає Олена Заквацька.

Засідання клубу книголюбів «Імпульс» відбуваються в кожну останню неділю місяця о 13:00 у Центральній міській бібліотеці ім. Івана Бевза за адресою: Хмельницьке шосе, 4.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin