У Вінницьких Хуторах відбувся благодійний літературно-музичний захід «Україна – країна нескорених»

У КЗ «Вінницько-Хутірській дитячій школі мистецтв» відбувся благодійний літературно-музичний захід під назвою «Україна – країна нескорених», присвячений Дню Захисників та Захисниць України. Під час цієї події вихованці, викладачі та мешканці Вінницьких Хуторів у межах благодійної акції під назвою «Зігрій серце воїна!» зібрали кошти у сумі 3800 гривень. Їх передали одному з медичних взводів Збройних сил України. Захід відбувся за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради.

Співали пісень, танцювали та читали вірші. Літературно-мистецький захід зібрав найкращі колективи КЗ «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв». Присутні, зокрема мали нагоду насолодитися виконанням музичних композиції викладачами закладу у супроводі оркестру «Сузір’я» та вокального ансамблю «Гармонія», почути вірші відомої поетеси та волонтерки Ірини Малярської та переглянути виступи зразкового аматорського хореографічного колективу «Мальви».

Окрім того під час заходу всі охочі долучилися до майстер-класу з виготовлення воскових свічок, який проводила учениця школи мистецтв Марія Корнійчук. Виручені від нього кошти було вирішено спрямувати на підтримку ЗСУ.

Директорка комунального закладу «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв» Тетяна Висоцька підкреслила, що сьогодні кожен має допомагати військовим усім чим може, наближаючи Перемогу.

«Пам”ятайте, що головне не цінні подарунки, а щира подяка через пісню, вірш, танець. Саме цим наші неймовірні учні достукались до багатьох сердець! Вони не оминули увагою навіть незнайомих військових, які відстоюють наше сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини», – зауважує Тетяна Висоцька.

Завдяки аурі мистецтва та патріотизму, організаторам вдалося надати присутнім відчуття причетності до великої справи.

«Ми відчули себе частиною чогось більшого, ніж просто події – ми стали частиною руху підтримки наших захисників. В концертній програмі звучали патріотичні пісні, які торкнулися серця кожного жителя нашої громади. Завдяки таким заходам, ми можемо допомагати та підтримувати наших хоробрих воїнів, – поділилася своїми враженнями учасниця благодійного заходу Софія Черната. – Ми з гордістю і безмежною любов”ю робимо усе задля добра нашої країни!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin