На благодійному ярмарку у Вінницько-Хутірському ліцеї зібрали понад 65 тисяч гривень для захисників України

У понеділок, 2 жовтня, у комунальному закладі Вінницько-Хутірський ліцей відбулася благодійна ярмарка з нагоди Дня козацтва та Дня Захисників та Захисниць.

Великий асортимент солодощів, гра в шахи, шашки, футбол, виступи колективів, декламування віршів, патріотичні пісні – усе це і не тільки вчора змогли побачити всі охочі, що завітали до благодійного ярмарку, який ініціювала адміністрація Вінницько-Хутірського ліцею.

До заходу долучилися: здобувачі освіти, їхні батьки та вчителі закладу. Кожна класна родина вражала своїм індивідуальним підходом до справи, згуртованістю та креативністю. Усі присутні мали нагоду скуштувати домашніх смаколиків, відвідати різноманітні майстер-класи та насолодитися виступами учасників.

Загальними зусиллями ліцею вдалося зібрати 65 193 грн. Ці кошти незабаром спрямують на благодійність. Частину суми передадуть трьом ліцеїстам, які постраждали у ДТП, яке нещодавно трапилось по Немирівському шосе. А решта виручених грошей піде на закупівлю квадрокоптера для ЗСУ.

«Такі заходи об’єднують колектив школи, адже в усіх є одна спільна мета – це наша Перемога. І вона незабаром настане завдяки військовим і донатам українського суспільства. Колективи закладів освіти також систематично долучаються та донатять на користь ЗСУ, і своїми діями наближають українську Перемогу. Пишаюсь вінницькими освітянами, ви – найкращі», – каже директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin