Йому назавжди 26… Сьогодні Вінницька громада прощається з Захисником Павлом Бевзом

Сьогодні вінничани проводжають на вічний спочинок іще одного Захисника. Павло Бевз з початком повномасштабного вторгнення служив у лавах військової частини 3028 Національної гвардії України. Був відданим справі захисту Батьківщини, справжнім патріотом. Війна обірвала життя воїна 27 липня 2023 року в бою поблизу села Роботине Запорізької області. Герой назавжди залишився 26-літнім…

Народився Павло Бевз 30 квітня 1997 року у Вінниці. Навчався у 31-й школі, а далі у ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище». Після чого пішов на службу до Нацгвардії, паралельно здобув освіту в Київському інституті Національної гвардії України. Мав досвід боротьби із ворогом в зоні ООС на сході країни, тож коли розпочалось повномасштабне вторгнення відразу приєднався до своїх побратимів на передовій.

«Павлик відмовився від посади та пішов на фронт у званні старшого лейтенанта. Прагнув бути там, де точиться жорстока боротьба з ворогом. Хотів стояти до кінця зі своїми друзями, – розповідає мама Героя Євгенія Олександрівна. – Він був щирий, відкритий, душею будь-якої компанії, любив життя та свою кохану дівчину, якій зробив пропозицію руки та серця. Молодята готувалися до весілля, але все перекреслило повномасштабне вторгнення. Син поїхав на фронт, а наречена залишилась чекати… Війна відібрала у нас єдину дитину, нашу гордість, найкращого сина…»

Вінничани зустрічатимуть воїна живим коридором від Центрального мосту до Спасо-Преображенського кафедрального собору, де об 11:00 год. розпочнеться поминальна панахида.

Поховають Павла Бевза о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin