У поєдинку зустрілися команди двох військових частини 3008 та 3028 Національної гвардії України. Під звуки військового оркестру гвардійці починають гру. Перше випробування – на швидкість замінити колесо. Із результатом у 10 хвилин обіграли суперників вінницькі гвардійці. Про це повідомляє прес-служба військової частини 3008

“Моя команда чудово справилася із завданням. Потрібно було: зняти колесо, відтягнути шину на відстань 15 метрів, далі повернути 20 – ти кілограмове колесо і знову прикрутити. Ми змогли це зробити за лічені хвилини”, – ділиться враженнями водій другого відділення автомобільного взводу в/ч 3008 Андрій Карась.

Змінювали в автівках акумуляторну батарею, “бігали” на руках, розбирали та збирали зброю, надавали першу медичну допомогу. Менше ніж година часу, понад 10 завдань і зрештою, фініш. Учасники вже не стримують емоцій. Тут калинівські гвардійці продемонстрували міць та силу і відігралися – перетягнули канат у вінницьких.

Попри рівну боротьбу вінницьким гвардійцям таки вдалося вийти вперед.

“У нас злагоджений колектив, який постійно працює над підвищенням своїх професійних навичок. Завдяки цьому ми перемогли, – ділиться враженнями заступник командира роти з технічної частини старший лейтенат в/ч 3008 Богдан Кавбаска“.

Такі змагання стимулюють гвардійців покращувати свої здібності, – переконане командування полку.

“З нагоди святкування Дня автомобіліста ми проводимо військово-технічну естафету. Аби побачити наскільки наші водії, фахівці готові до виконання різних завдань у тому числі пов’язаних не тільки з технікою, але і з збиранням/розбиранням зброї, на рухливість, на увагу. В конкурсах бере участь дві команди: одна команда – це від нашої військової частини 3008, і від військової частини 3028. Переможець отримає кубок. Та саме головне – це те, що наші частини дуже тісно співпрацюють, ми виконуємо багато одних і тих самих задач і коли є взаємодопомога між водіями дуже серйозна і ніхто ніколи у нас осторонь не залишається, ми завжди один одному допомогаєм в дорозі”, – говорить заступник командира військової частини 3008 з озброєння – начальник технічної частини підполковник Віталій Бубела.

Учасників нагородили медалями, грамотами та кубками. Щасливі гравці повернулися на службу – готувати техніку у зону ООС, адже незабаром чергова ротація.

Валентина Лісова