Три «золота», два «срібла» та «бронзу» вибороли вінничани на міжнародному турнірі з вільної, жіночої та греко-римської боротьби в Латвії

Виступи, які вимагають від спортсменів великої сили, гнучкості та тактичного мислення. Нещодавно вінницька команда представляла наш край на міжнародному турнірі з вільної, жіночої та греко-римської боротьби у місті Рига, Латвія. У підсумку змагань вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та спортивного клубу «Лідер» здобули три золоті, дві срібні та одну бронзову нагороди.

Виховують молодих спортсменів тренери-викладачі Вячеслав Орлюк, Ігор Петрик, Артем Петрик, Вадим Голдзізький, Олександр Заєць.

Як зазначив Вячеслав Орлюк у змаганнях брали участь сім країн: Україна, Литва, Латвія, Естонія, Грузія, Фінляндія, Швеція.

«Наш тренерський склад добре підготував спортсменів до такого рівня змагань», – каже Вячеслав Орлюк.

Та додав, що на турнірі відчувалась підтримка української команди.

«В Ризі багато прапорів України, перед входом в зал теж підняли наш синьо-жовтий стяг – це надихало спортсменів не здаватися та боротися, щоб перемогти та підняти наш державний символ високо над п’єдесталом», – говорить тренер-викладач Вінницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Вячеслав Орлюк.

Так, «золото» здобули Данило Соловей (41 кг), Артур Карпенко (38 кг), Роман Задорожний (62 кг).

У підсумку проведених сутичок срібні нагороди завоювали: Артур Шабанов (32 кг) та Анатолій Кириченко (62 кг).

Бронзову медаль турніру виборов Матвій Плахотнік (54 кг).

А також в запеклій боротьбі наші спортсмени посіли 5 місце – Артем Савчук та Артем Янковий.

Тренер-викладач Вячеслав Орлюк подякував за підтримку та допомогу голові комітету по фізичній культури та спорту Вінницької міської ради Сергію Краєвському та директору МК ДЮСШ «Вінниця» Юрію Будяку. А також наголосив, що можливість змагатись та тренувати молодь – це заслуга Збройних сил України.

«Змагатись, перемагати та показувати Європі та світу, що ми маємо гідних спортсменів, усе це можливо завдяки силам безпеки та оборони України», – підкреслив Вячеслав Орлюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin