Вінниця передала два тепловізори та п’ять коптерів «Mavic» військовослужбовцям

Вінниця продовжує забезпечувати військових засобами, які допомагатимуть їм виконувати бойові завдання. Сьогодні, 14 листопада, представники муніципалітету передали чергову партію допомоги військовослужбовцям однієї із бригад морської піхоти, у лавах якої служить багато вінничан. Цього разу до допомоги увійшло два тепловізори та п’ять коптерів «Mavic». Також передали пристрої для скидування вибухівки, які купили представники депутатського корпусу міської ради за власні кошти.

«Продовжуємо передавати нашим Захисникам та Захисницям засоби, які допомагатимуть їм нищити окупантів. Цього разу передаємо коптери та тепловізори. Адже в такий час вкрай важливо докласти усіх зусиль для боротьби з ворогом», – зазначає заступник міського голови Сергій Тимощук.

Директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов розповідає, що ця допомога формувалась та передавалась за попереднім запитом від військовослужбовців.

«Попередньо військовослужбовці звернулись до нас із запитом щодо того, яке обладнання їм потрібне. У цій партії допомоги, окрім коптерів, ми також передаємо тепловізори українського виробництва, якість та ефективність яких уже перевірена нашими бійцями на фронті», – зазначає Олег Парфілов.

Також він додає, що фахівці його департаменту продовжують надалі працювати та вивчати потреби наших Захисників та Захисниць.

Нагадаємо, що днями представники муніципалітету передали військовослужбовцям на фронт пʼять коптерів «Mavic».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin