У Вінниці розпочали свою роботу «Вітальні Святого Миколая»

Другий рік поспіль у Вінниці свої двері для дітлахів відчиняють «Вітальні Святого Миколая». Вже понад 70 хлопчиків та дівчаток, зустрілись із чарівником, серед них маленькі вінничани та вінничанки, діти-переселенці, діти наших Захисників та Захисниць, а також діти, які опинились в складних життєвих обставинах.

На дітей чекала розважальна програма, інтерактивні ігри, запальні танці та новорічні пісні, які підготували вихованці ЗК «Міський Палац мистецтв». Також гостей у Вітальні розважав казковий Ельф, з ним вони грали у різні руханки та фотографувались біля ялинки.

А головний персонаж дійства – Святий Миколай, побажав усім присутнім миру й добра. Він нагадав дітям, що влаштування такого заходу можливе нині завдяки нашим хоробрим воїнам. Та запросив дітвору разом стати його помічниками аби допомогти нашим Захисникам та Захисницям. Адже під час «Віталень Святого Миколая» діє ще благодійна акція «Скринька добра», де кожен може долучитись та принести різдвяний подарунок для наших військових.

Малеча залюбки розповідала віршики доброму Чарівнику та фотографувались з ним на згадку. На завершення дітвора отримала солодкі подарунки.

Організатори Віталень – Вінницька міська рада, департамент культури та заклади культури нашої громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin