Чергову допомогу для прикордонників на Донеччину відправив Вінницький Гумштаб

Днями для Захисників, які зараз знаходяться на “нулі” на Східному напрямку передали чергову партію допомоги – хімічні грілки, армійські термоси і потужний безпілотний авіаційний комплекс українського виробництва. Адже основними пріоритетами ВМР є оборона та безпека, які передбачають підтримку військових у боротьбі з ворогом

Вінницька громада, депутати міської ради в межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу регулярно підсилюють обороноздатність нашої країни, наголошує заступник міського голови Андрій Очеретний.

“Це вже друга передача – комплекс безпілотника, а також 5 тисяч хімічних грілок, які дозволять нашим оборонцям працювати у холодну пору. Хімічні грілки, безпілотник та термоси українського виробництва – ми таким чином вією громадою підтримуємо і армію, і економіку України. Сподіваємося, це допоможе швидше здолати ворога і наблизити Перемогу”

Військовий повіз до побратимів 5 тисяч хімічних грілок українського виробництва, які втримують температуру у 52 градуси протягом 20 годин, один безпілотний авіаційний комплекс і 20 термосів різного об’єму.

”Зараз мої побратими знаходяться на нулі на Східному напрямку. Є велика потреба в літальних апаратах. Те, що нам сьогодні передали, – це вже не перша допомога від Вінницької міської ради. Перший безпілотник ми втратили при виконанні бойових завдань. Зараз отримали один з найкращих літальних апаратів українського виробництва і маємо надію, що він допоможе ефективніше нищити ворога. Нам також передали термоси для їжі та хімічні грілки. Дуже дякуємо Вінницькій громаді та міській раді і сподіваємося на подальшу співпрацю”, – сказав прикордонник.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin