У Вінниці відбудеться День зеленого бізнесу. Долучитися до події запрошують усіх охочих

У Вінниці тривають заходи, присвячені впровадженню Зеленого курсу. Вже наступного вівторка, 12 грудня, у Вінниці відбудеться День зеленого бізнесу. Вінничани зможуть більше дізнатися про енергоефективність, роботу з відновлювальними джерелами енергії, а також про досвід та успішні екологічно чисті бізнес-моделі.

Організатором заходу стала громадська організація “Він-Ресурс” за підтримки департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради. Подія, яка відбудеться у Хабі Місто змістів о 10 годині стане логічним завершенням цілої низки події, метою яких є привернення мешканців Вінницької громади до збереження довкілля та більш свідомого ставлення до природи та її ресурсів.

“День зеленого бізнесу стане для вінничан можливістю обмінятися ідеями та обговорити практичну площину у частині впровадження екологічно чистих технологій. Запрошуємо всіх охочих вінничан на цей захід, де будуть також присутні експерти, підприємці та активісти, які можуть чимало розповісти про шляхи сталого розвитку громади”, – зазначила директорка департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради Ольга Ремешевська.

Зареєструватися на захід можна за посиланням.

Довідка: Проєкт реалізовується у співпраці з “Центром екологічних ініціатив “Екодія” за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) “Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin