Вінничан запрошують відзначити День музейного селфі у Вежі Артинова: вхід безкоштовний

Музей Вінниці запрошує всіх охочих завітати до Вежі Артинова на виставку «Вінниця. Україна. Незалежність». Відвідувачам пропонують зробити фото, опублікувати його у соцмережах та тегнути заклад, за це організатори обіцяють квиток на виставу. Подія відбудеться 17 січня

Головна мета Дня музейного селфі – привернути увагу до музеїв, зробити їх більш сучасними, заохочуючи позбуватися старого правила «не фотографувати».

У цей день відвідувачі по всьому світі фотографуються в музеях поруч з експонатами, що їх найбільше зацікавили, та діляться своїми світлинами в соцмережах із хештегами #MuseumSelfie та/або #MuseumSelfieDay.

Як зазначають у Музеї Вінниці, у будь-якому випадку – це чудова нагода для музеїв стати ближчими до своєї аудиторії, а для відвідувачів – можливість зробити кілька цікавих світлин у закладах культури та поділитися емоціями.

Нагадаємо, у грудні Музей Вінниці презентував виставку «Вінниця. Україна. Незалежність», яку розгорнули у Вежі Артинова. Вона присвячена нашому місту і його мешканцям у другій половині 1980-х років та у перші роки після відновлення Незалежності України. До експозиції входять ексклюзивні речі, такі, як: архівні документи, фотовідеоматеріали, рідкісні агітаційні плакати тощо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin