Для вінницької молоді провели тренінг з фінансової грамотності

Вчора, 8 лютого, у Вінницькому торговельно-економічному інституті державного торговельно-економічного університету відбувся тренінг для 35 молодих вінничан. Зустріч передбачала лекції та практичні завдання, спрямовані на покращення фінансової грамотності серед учасників. Спікеркою заходу стала кандидатка економічних наук ВТЕІ ДТЕУ Ліна Маршук.

«Захід був присвячений навчанню з фінансової грамотності, щоб вступаючи у доросле життя, молодь могла правильно розподіляти свої доходи та уникати низки проблем, таких як борги та надмірне використання кредитних карток», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

На тренінгу були розглянуті різні аспекти фінансової грамотності, зокрема, основи інвестування, раціональне використання кредитних карток, планування бюджету та управління особистими фінансами. Учасники ділилися своїми думками, обмінювалися досвідом та отримували корисні поради від професіоналів фінансової галузі.

Крім того, експертка давала цінні поради учасникам щодо подальших кроків, необхідних для покращення власного фінансового становища та розвитку кар”єри.

Під час тренінгу учасники проявили великий інтерес до теми фінансової грамотності, ставити багато запитань та брали активну участь у практичних завданнях.

«Ми віримо, що набуті знання та навички допоможуть учасникам краще розуміти та керувати своїми фінансами у майбутньому», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin