Вінницька вчителька придбала квадрокоптер та генератор на фронт, щоб помститись за втрату чоловіка

Вчителька Вінницького ліцею №36 Алла Гарник, яка втратила чоловіка на війні вирішила направити кошти, котрі отримала після загибелі коханого, на допомогу нашим Захисникам та Захисницям. У цьому її підтримала вся родина. Тож днями придбані нею квадрокоптер та генератор вирушили на фронт.

Її чоловік Ігор дуже «рвався» на фронт, щоб стати на захист Батьківщини. Лише з третього разу пройшов медичну комісію. Вже у липні 2022 року захищав українські території під Краматорськом. Згодом фронтові шляхи привели його на Луганщину. Останній бій прийняв у населеному пункті Невське.

Після втрати батька та чоловіка родина вирішила помститись за втрату найріднішої людини. Тож як тільки отримали соціальну виплату за смерть чоловіка, зв’язалися з волонтерами, дізналися про потреби бійців та закупили необхідне.

«Завдяки пані Аллі ми придбали квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo, який вже поїхав працювати на Запорізький напрямок. Також придбали й генератор, який вже забезпечує звʼязок на донецькому напрямку. Така допомога досить важлива для військових, оскільки без генератора немає ні інтернету, ні звʼязку. Тим часом і дрон допоможе знищувати ворожу техніку окупантів», – сказала волонтерка та співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади Леся Ревацька.

Сама ж Алла Анатоліївна переконана, що підтримувати військових – це спільний обов’язок кожного свідомого українця.

«Зараз, в час повномасштабної війни, для мене – найближчі люди – це ті хлопці, які знаходяться на фронті й так само, як мій полеглий чоловік, нас обороняють. Я вважаю, що ми усі маємо допомагати Захисникам. Буду рада, якщо ця “пташечка” прилетить туди, куди треба, й знищить багато ворогів», – зазначила вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin