У Вінниці колектив “Міськсвітло” віддав одноденний заробіток на закупівлю екіпірування та інструментів для мобілізованих колег

У мирному житті вони робили наше місто світлішим, забезпечуючи належну роботу вуличних ліхтарів. Але при настанні війни, без зволікань, вони встали на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. Троє працівників МУКП “Міськсвітло”, включаючи двох електромонтерів та одного водія, зараз активно обороняють наше мирне життя в тилу.

Усі вони на фронті з 2022 року, розповідає економістка МУКП «Міськсвітло» та в. о. інспектора з кадрів Єлизавета Лесік.

«Один з наших електромонтерів пішов боронити країну ще у лютому 2022 року, в березні на захист Батьківщини від ворога став один з наших водіїв, а в червні – ще один електромонтер», – розповідає Єлизавета Лесік.

Щоб підтримати колектив, підприємство перерахувало на потреби мобілізованих працівників свій одноденний заробіток. До збору допомоги долучилися працівники адміністративно-управлінського та виробничого персоналу, передавши на потреби колег близько тисячі гривень від кожного. Приєднались до збору й інші працівники підприємства.

«За зібрані кошти ми змогли придбати саме ті речі, які просили наші колеги. Це термобілизна, теплі шкарпетки, тактичні черевики, флісові рукавиці, великий набір інструментів та інше: чай, кава, цигарки», – каже економістка.

Крім того, за її словами, надавали також фінансову підтримку родинам військовослужбовців. До того ж за самими мобілізованими на підприємстві зберігається робоче місце.

«Будь-яка допомога та підтримка додає сил та впевненості нашим Захисникам та показує, що ми єдині, що ми разом. Щиро дякуємо їм за захист і з нетерпінням чекаємо вдома живих та здорових», – зазначає Єлизавета Лесік.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin