«Вінницяміськтеплоенерго» отримало труби та кабель за Проєктом енергетичної безпеки USAID

Комунальне підприємство ВМР “Вінницяміськтеплоенерго” нещодавно отримало понад 1 600 метрів кабельної продукції та понад 3 500 метрів поліетиленових труб для декількох великих об’єктів підприємства.

Таку допомогу надало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Отримане обладнання допоможе підвищити енергоефективність, а також зміцнити енергобезпеку найбільшого теплопостачального підприємства міста.

«Досить важкі часи в умовах загрози можливих уражень енергетичних об’єктів вимагають від нас постійного пошуку нестандартних рішень та залучення допомоги від міжнародних інвесторів. Укладені договори на проєктування та виконання будівельних робіт, які успішно впроваджуються, вкупі з постачанням обладнання та матеріалів від USAID, дозволяють “Вінницяміськтеплоенерго” створювати умови для захисту об’єктів підприємства», – зазначає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

Підприємство висловлює вдячність USAID за співпрацю та надану вагому технічну допомогу, спрямовану на ефективне функціонування і розвиток енергетичної інфраструктури міста. Загалом, як зазначають у КП «Вінницяміськтеплоенерго», завдяки цій допомозі Україна має змогу відновлювати й модернізувати свою енергетичну інфраструктуру і можливість впроваджувати розподілену генерацію.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin