У холі Вінницької міськради відкрилась виставка «Твори, Малюй, Вражай!»

Від сьогодні, в холі Вінницької міської ради можна переглянути виставку дитячих малюнків «Твори, Малюй, Вражай!». Її організували департамент культури міської ради та представники програми гуманітарної підтримки сімей з дітьми в Україні «Спільно» ЮНІСЕФ.

Як розповіла старша адміністраторка дитячої точки «Спільно» ЮНІСЕФ Анна Кудина вони разом з департаментом культури Вінницької міської ради, на початку лютого, оголосили конкурс на найкращий малюнок. До участі в якому запросили дітей різного віку. Серед тих, хто брав участь у даній ініціативі, були юні вінничани та діти переселенці з числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема Херсону, Харкова, Донецької області та інших.

Роботи на конкурс приймали ті, що створювались на дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ у Центральному парку імені М. Леонтовича, а саме у приміщенні Планетарію.

«В умовах війни в нашому просторі діти мають можливість творити прекрасне. Деякі з учасників даної ініціативи, на жаль, змушені були залишити свої домівки, своїх друзів, улюблені заняття тощо. І тому у дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ у міському парку дітвора може проявити свої емоції, розкрити свій талант та творити, відволікаючись від проблем та насолоджуючись процесом, так би мовити, самовиражатись. Тут в кожному малюнку прослідковується сенс, думки та враження маленьких митців», – говорить старша адміністраторка дитячої точки «Спільно» ЮНІСЕФ Анна Кудина.

Виставка дитячих малюнків «Твори, Малюй, Вражай!» триватиме з 11 по 22 березня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin