«Посилюємо стійкість громади»: вінничан запрошують на тематичні тренінги

Бажаєте посилити особисту стійкість до шкідливих інформаційних впливів та вміння виявляти неправдиву інформацію, здобути комунікаційні навички для підвищення соціальної згуртованості і стійкості своєї громади, стати більш психологічно стійкими – тоді вам на тренінги в межах ініціативи «Посилюємо стійкість громади», які відбудуться у квітні.

Як зазначили організатори, ця ініціатива у Вінниці реалізується за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконує німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії у партнерстві з Інститутом розвитку міст, ГО «Вінницький регіональний центр інформації “Креатив “» та Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. В. Отамановського.

У тренінгах можуть взяти участь мешканці Вінницької міської територіальної громади, зокрема внутрішньо переміщені особи. Для цього потрібно подати заявку до 31 березня за посиланням

Навчання – безкоштовне. Одноденні тренінги будуть проходити у вихідні: 7, 13 та 14 квітня з 10 до 17 години. Учасники та учасниці будуть забезпечені необхідними роздатковими матеріалами та харчуванням.

Перелік тем тренінгів (можна податися на окремі або на всі тренінги):

• 7 квітня – тренінг «Інфомейдійна грамотність та кібергігієна: безпека для кожного»

• 13 квітня – тренінг «Розвиток навичок ефективної комунікації»

• 14 квітня – тренінг «Психологічна стійкість під час війни»

Кількість місць обмежена. Відібрані на конкурсних засадах учасники та учасниці будуть повідомлені на електронну пошту про місце і деталі проведення тренінгів.

Додаткова інформація за електроною адресою: [email protected]

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin