«Шалена лабораторія»: у Вінниці для дітей, яких виховують опікуни та піклувальники, влаштували науково-розважальне шоу

3 квітня для дітей, що перебувають під опікою/піклуванням та на обліку у службі справ дітей міської ради, було проведено науково-розважальне шоу «Шалена лабораторія». Ця подія отримала підтримку від релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця». Під час шоу діти мали можливість вивчити цікаві фізичні та хімічні явища.

«Займатися наукою зовсім не складно і не нудно, а, навпаки, весело та захопливо. Шоу, яке влаштували для діток на запрошення релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця”, захопило як дітей, так і дорослих своєю різноманітною та драйвовою програмою з видовищними спеціальними ефектами, такими як: кільця з диму, полум’я в руці, азотні вибухи, пінні вулкани та інше. Цей дивовижний досвід показав дітям, що наука може бути не лише корисною, а й неймовірно цікавою. Такі інтерактивні заходи сприяють розвитку інтересу до науки та стимулюють молодших дослідників до активного вивчення світових явищ та законів природи. Щиро вдячні організаторам заходу», – зазначила заступниця начальника Служби у справах дітей ВМР Олена Курганова.

Під час заходу діти спостерігали такі явища, як кільця з диму, полум’я в руці, азотні вибухи, пінні вулкани.

«Мені було дуже цікаво і пізнавально. Я ще такого ніколи не бачив. Це дивовижно. Я дізнався про властивості води, її різні стани також спробував себе у ролі хіміка-дослідника», – розказав 7-річний Ігор, учасник заходу.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin