«З Великоднем, дорогий Захиснику!»: «VinPatriot» підготував для військових гостинці

Волонтерський центр “VinPatriot” у Вінниці продовжує свою благодійну місію, цього разу спрямовуючи свої зусилля на допомогу військовим, які перебувають у місцевих госпіталях на лікуванні та реабілітації. Напередодні Великодня місцеві школи підготували пакунки з солодощами та подарунками для оборонців.

«Ініціативу підтримати воїнів-оборонців у госпіталях ми сприйняли з особливим теплом та відповідальністю. Взяли на себе організацію збору та формування подарунків, доклавши всі свої старання у цю добру справу, адже це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто відстоює нашу свободу» – зауважила школярка Вікторія.

Першу партію пакунків із гостинцями вже доставили до медзакладів, в яких відновлюють своє здоров’я військовослужбовці.

«Дитячий волонтерський центр “VinPatriot” продовжує свою важливу роль у вихованні громадянської свідомості та активної громадянської позиції серед молоді, надаючи приклад та надихаючи інших на добрі справи. А ця ініціатива є ще одним проявом великодушності та підтримки від молодих громадян, які не тільки поважають наших захисників, а й діють на благо тих, хто потребує підтримки у нелегкі часи. Нехай ці подарунки стануть символом нашої вдячності та підтримки воїнам, які віддали своє здоров”я за наше мирне життя», – підсумувала директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin