Сім років в бігах провів зловмисник, якого упіймали вінницькі копи

У Немирові місцеві оперативники кримінальної поліції спільно з працівниками управління карного розшуку вінницького обласного главку поліції затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на подружжя пенсіонерів у селі Обідне Немирівського району.

Про це повідомили у ГУ НП у Вінницькій області.

Сім років зловмисник переховувався від слідства. Вчора, 4 червня, розшукуваний був затриманий. Йому оголошено про підозру. Попередньо, весь час він переховувався на Донеччині.

У березні 2009 року, за попередньою змовою, троє зловмисників з метою наживи вчинили розбійний напад на подружжя пенсіонерів. До злочину нападники підготувались заздалегідь – підшукали жертв, взяли балаклави та рукавички. Близько півночі, під’їхавши на автомобілі Mitsubishi Pajero, двоє зловмисників пішли у будинок пенсіонерів, а третій – водій, залишився в автомобілі. Нападники вбили власників будинку та втекли з місця злочину.

Чоловіки, які вдерлись у будинок, були засуджені та відбувають покарання за вбивство і розбій, а третій співучасник – водій, з 2013 року переховувався від слідства та усі ці роки розшукувався.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin