Передали допомогу для поліцейських, які виконують бойові завдання на передовій

Вінницька міська рада працює із різними запитами Сил безпеки та оборони. Днями міський голова Сергій Моргунов від Вінницької громади передав десять Mavic 3T, п’ять тепловізорів та п’ять тисяч сухих душів бійцям поліції Вінниччини. Хлопці та дівчата, на рівні з іншими оборонцями, несуть службу на різних ділянках фронту. А таке обладнання, як зауважив начальник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко, допомагає зберегти життя наших оборонців.

«Частина поліцейських нині боронить країну на різних напрямках у складі штурмових батальйонів. Формується також черговий батальйон, де служитимуть вінничани – проводяться заходи що навчання особового складу та його оснащення, – говорить полковник, начальник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко. – Це обладнання ми передамо і зведеному загону, і новоствореному стрілецькому батальйону. Ми чітко знаємо, що потрібно нашій розвідці, операторам БпЛА, снайперським підрозділам. Адже від оснащення підрозділів залежить життя наших хлопців та дівчат».

Нині Вінницька громада, в координації з Міжрегіонаьним координаційним гуманітарним штабом, на постійній основі підтримує 36 військових формувань. У цьогорічному бюджеті громади на пріоритет «Безпека та оборона» закладено близько 1 млрд грн.

«Місто залишається на зв’язку з оборонцями – працюємо з їхніми запитами відповідно до можливостей та повноважень, – розповідає міський голова Сергій Моргунов. – Ми знали, що формується новий батальйон, до складу якого входять вінничани, тому одразу відгукнулися на запит поліції Вінниччини. Зараз важливо об’єднувати зусилля задля допомоги нашим Силам безпеки та оборони. Сьогодні передали нічні «мавіки», тепловізори. найближчим часом очікуємо на поставку нової партії FPV-дронів, які закуповували за тендерною процедурою. Як тільки їх отримаємо – одразу передам нашим оборонцям».

Нагадаємо, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

Довідково: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin