Стійкість інфраструктури та комфорт для мешканців: завершили капремонт ще двох покрівель

В місті завершили капремонт ще двох покрівель. Йдеться про житлові будинки на вулиці Келецькій, 60 та вулиці Стельмаха, 43.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, капремонти обох покрівель виконали в межах підготовки до опалювального сезону та на прохання мешканців. Роботи здійснили на умовах співфінансування, левову частку витрат покрили коштом міського бюджету.

Обидва дахи є плоскими, з м’яким покриттям. Покрівля на вулиці Стельмаха, 43 – рубероїдного типу, а на Келецькій, 60 – мембранного.

«Стан цих дахів погіршився з часом, що негативно позначалось на комфортності проживання в будинках, створюючи для мешканців верхніх поверхів відповідні незручності. Тож люди вирішили виконати цей вид робіт на умовах співфінансування. Місто зі свого боку пішло назустріч, адже попереду опалювальний сезон. Тому маємо дбати, щоб він пройшов для людей в максимально комфортних умовах. Попри те, що ворог хоче припинити життя у наших містах, ми маємо підтримувати порядок, чистоту, ремонтувати елементи будинків», – каже директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

В межах капітального ремонту на обох будинках замінили старе покриття, систему зливової каналізації, на даху встановили нові огородження, обшили вентиляційні канали, відремонтували виходи на дах і тут же встановили нові двері.

Після виконаних робіт підрядник надав 10 років гарантійного обслуговування відремонтованого даху.

Нагадаємо, нещодавно в місті завершили капітальний ремонт покрівлі багатоповерхівки на проспекті Юності, 26. В межах програми першого безкоштовного ремонту для ОСББ замінили стяжку, облаштували нове покриття, обшили вентиляційні канали, оновили виходи на горища, парапети, козирки тощо.

Ще раніше виконали капітальний ремонт частини покрівлі житлового будинку за адресою: вулиця Батозька, 4.

Тим часом сезон капремонтів покрівель у місті продовжується. Наразі підрядники працюють за такими адресами: вулиця, Стеценка, 5; вулиця Келецька, 92; вулиця Київська, 106; вулиця Героїв Нацгвардії, 58; вулиця Стрілецька, 3; проспект Юності, 22; вулиця Київська, 23; вулиця Павла Корнелюка, 3 та Левка Лук’яненка, 35.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin