Чемпіонат України з легкої атлетики: вихованці МДЮСШ № 1 здобули дві бронзові медалі

Нещодавно відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. У змаганнях взяли участь близько 280 українських спортсменів з 24 регіонів. До складу збірної команди Вінницької області увійшли два вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1: Євгенія Молярчук та Віталій Ткачук. Легкоатлети здобули бронзові нагороди. Змагання відбулись у місті Івано-Франківськ на стадіоні імені Анатолія Гемби.

Серед багатьох талановитих спортсменів, які брали участь у чемпіонаті України, вихованці вінницької спортивної школи № 1 вразили всіх своєю наполегливістю та майстерністю.

Виступи Євгенії Молярчук та Віталія Ткачука, які в особистому заліку вибороли бронзові медалі у своїх категоріях, відзначили судді. Євгенія здобула нагороду у бігу на 800 метрів, а Віталій відзначився на дистанції 3000 метрів.

Цей успіх став можливим завдяки професіоналізму тренерів спортивної школи № 1, які вкладають свою душу у підготовку спортсменів. Тренери не лише діляться своїми знаннями та досвідом, а й мотивують вихованців на нові звершення, допомагаючи їм вірити у свої сили.

Зі слів Вікторії Юнаш, тренерки Євгенії Молярчук, це для них – важлива перемога.

«Ця нагорода – медаль самоствердження. Ми й надалі працюватимемо над покращенням тактичних помилок та фізичною підготовкою, – каже тренерка. – Вихованець Андрія Москвіна – Віталій Ткачук вже не вперше отримує нагороду на змаганнях Всеукраїнського рівня!»

Наставники спортсменів зазначили, що чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів був основним етапом відбору на чемпіонат світу серед юніорів, який відбудеться 26-31 серпня в Перу.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin