Вінницьке підприємство отримає компенсацію від міської ради за ЄСВ, – рішення виконкому

Сьогодні, 12 вересня, під час чергового засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради затвердили рішення про надання компенсації вінницькому підприємству в межах Порядку часткової компенсації роботодавцям витрат на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов зауважив, що Вінницька міська рада продовжує робити все необхідне для того, щоб підтримувати роботодавців, які не просто працюють, а й розширюють своє виробництво в умовах війни та створюють нові робочі місця.

«Це важлива складова зміцнення економіки та стійкості нашої громади перед викликами. Хочу нагадати, що загалом з початку повномасштабного вторгнення у Вінницькій громаді з’явилось понад 3 тисячі нових робочих місць на базі місцевого та релокованого бізнесу. Це хороші показники, тож ми і надалі будемо стимулювати підприємства до розширення», – сказав Максим Мартьянов.

Варто додати, що задля підтримки бізнесу Вінницька міська рада впровадила ще такі інструменти, як:

• Порядок часткової компенсації відсотків за залученими кредитами; • Порядок часткової компенсації витрат на придбання обладнання для виробництва електроенергії з відновлюваних джерел енергії.

Ознайомитись з ними можна тут.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin