Спортивне життя літніх вінничан

У Територіальному центрі соціального обслуговування для відвідувачів діють різні гуртки, у яких вони можуть проводити дозвілля з цікавістю та користю. Користуються популярністю заняття з фізичної культури, особливо скандинавська хода.

«Для поліпшення самопочуття, зміцнення імунної системи та поліпшення сну, відвідувачі відділення денного перебування Територіального центру під час заняття зі скандинавської ходи, додають  ще й комплекс помірних фізичних навантажень.  Фізична активність – шлях до здоров’я», – зазначає завідувачка відділення денного перебування Тетяна Семенюк-Сотник. 

Записати.JPG

Також для людей літнього віку організовують прогулянки на свіжому повітрі. «Гарного настрою нашим відвідувачам додають не тільки велопрогулянки, а й катання на катамаранах. Це не лише свіже повітря, а й можливість помилуватись красою рідного міста. Тож, хочу ще раз нагадати, що на пенсії життя тільки починається, і прожити його треба з гарним настроєм і позитивними емоціями», – каже директорка Територіального центру Галина Бачинська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin