Мер Моргунов: Важливо, щоб пам’ять про наших захисників була вічною

14 жовтня у нашій державі відзначається День захисника України. З цієї нагоди, сьогодні, 13 жовтня, Сергій Моргунов відвідав військовослужбовців в/ч А 0549, взяв участь в урочистостях, вручив їм Грамоти Вінницької міської ради та її виконавчого комітету і грошові премії.

«Шановні наші захисники, мені надзвичайно приємно вітати вас від імені нашої територіальної громади з Днем захисника України. Як історик можу стверджувати, що за все життя української нації ми уособлювали в собі захисників своєї землі та рідного дому. Ми ніколи не нападали. Уже шостий рік поспіль ми знову захищаємо свою землю, і в першу чергу це робите ви. Низький Вам уклін за мирне небо, яке є над Вінницею. Ми пишаємось, що штаб Повітряних сил України знаходиться у Вінниці.  Ми шануємо пам’ять загиблих наших вінничан, адже важливо, щоб пам’ять про наших захисників була вічною. Вам хочу побажати здоров’я, щоб ви з гордістю носили форму та військові звання і відчували підтримку держави та українців. Тільки разом ми зможемо побудувати щасливу, заможну та комфортну Україну», – сказав військовим міський голова Сергій Моргунов. 


Привітав колег і командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Дроздов:

«Щиросердечно вітаю вас з Днем захисника України.  Це свято – вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України. Глибоко символічно, що свято відзначається саме 14 жовтня, коли український народ відзначає День козацтва та Покрову. Сьогоднішнє покоління захисників України успадковує славу своїх предків, які захищали нашу Вітчизну у різні часи. Військовослужбовці Збройних сил України в єдиному строю з усіма військовослужбовцями демонструють героїзм та самовідданість».

Сергій Дроздов відзначив, що символами героїзму та самовідданості боротьби за територіальну цілісність України стали Костянтин Могилко та Дмитро Майборода та інші військових, які віддали життя за цілісність нашої держави. Загалом в ході ведення бойових дій на Донбасі загинуло 55 наших військових.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin