Для дошкільнят продовжують облаштовувати сучасні майданчики

У Вінниці продовжують будувати для дошколяриків не тільки ігрові, а й спортивні майданчики. Це все для того, аби прищепити любов до спорту найменшим вінничанам. 


Про це повідомив мер міста на своїй сторінці у фейсбук.


Цьогоріч сучасні спортивні майданчики збудували на території двох дитсадків № 21та № 43.


Будівництво таких комплексів на території садочків – наступний етап розвитку спортивної інфраструктури для дітей на молоді. Наразі основним напрямом є переоснащення закладів, створення спортивних ядер на базі шкіл. Незабаром планують відкриття муніципального спорткомплексу, який зазнав масштабної реконструкції на вулиці Академіка Янгеля.

«До занять фізкультурою важливо залучати змалку. Здоров’я громади – це не лише про медицину. Вінничани, які звикли до спорту з дитячого садка, не уявлятимуть свого життя без пробіжки чи занять фітнесом. І пріоритет нашої команди – зробити спорт у Вінниці привабливим і доступним для всіх», – зазначив міський голова.


На нових майданчиках діти можуть вчитися грати у волейбол, баскетбол, хокей, теніс, займатися гімнастикою на турніках та інших снарядах. Усі елементи спортивного комплексу враховують вікові особливості малят.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin