Вінницька поліція на ринку знайшла підозрюваного у вбивстві дворічної давнини

Більше двох років правоохоронці Вінничични шукали підозрюваного в умисному вбивстві жителя Немирівського району. Затримати 41-річного чолвоіка вдалося на ринку у Хмельницькому.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у червні 2017-го в селі Боблів Немирівського у річці було виявлено тіло чоловіка  з ознаками насильницької смерті. Майже одразу під підозру потрапив місцевий житель. Його затримали.

Слідство встановило, що під час сварки з односельцем на березі річки зловмисник побив його. Унаслідок бійки жертва впала у водойму та втопилася. Маючи докази, правоохоронці звернулись до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу для підозрюваного у вигляді тримання під вартою. Однак, у суді вирішили, що достатньо і домашнього арешту. Незабаром підозрюваний зник. Увесь цей час він переховувався від поліції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів 26 вересня нарешті людину вдалося затримати у Хмельницькому на гуртовому ринку. Наразі зловмисник поміщений до ізолятора тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), що передбачає до 15 років ув’язнення. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin